Speciale ‘Mask Mode’ voor Signia hoortoestellen bij Oorwerk audiciens.

Signia, fabrikant van ’s werelds meest innovatieve hoortoestellen, heeft een speciale ‘Mask Mode’ ontwikkeld in de reeds bestaande Signia-app. Via de app kun je een hoortoestel met je mobiel optimaal instellen of op afstand laten instellen door de online audicien van Oorwerk.

Probeer het zelf

De Signia Mask-mode is opnieuw een belangrijke ontwikkeling in hedendaagse hoortechnologie. Belangrijk, want overal ter wereld zullen mondmaskers nog lang bij het dagelijkse leven horen. Nieuwsgierig naar de werking van een Signia hoortoestel met Mask mode? Bij de Oorwerk audicien kunt u dit kosteloos uitproberen. Oorwerk werkt uitsluitend met hoogopgeleide audiciens, gespecialiseerd in gehoorzorg op maat.

    Signia Mask Mode filtert en versterkt

    De Mask Mode zorgt ervoor dat het gedempte spraakgeluid van mensen met een mondmasker optimaal wordt gefilterd en versterkt. Dit resulteert in veel betere verstaanbaarheid. Het werkt zó goed, dat ook mensen met een redelijk normaal gehoor er baat bij kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan zorgmedewerkers die vrijwel doorlopend met een mondkapje werken. Mondkapjes verminderen spraakgeluid met 30%!

    Probeer het zelf

    Heeft u al een Signia hoortoestel?

    Bekijk dan de video en ontdek hoe u de ‘mask mode’ zelf activeert met de Signia App.