De beste hoorzorg

nu ook op afstand.

Bij Oorwerk is het nu ook mogelijk om het allernieuwste hoortoestel volledig op afstand te ervaren. Veilig en gemakkelijk, met de persoonlijke service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Maak nu een belafspraak Meer lezen?

6 STAPPEN NAAR EEN BETER GEHOOR

Oorwerk altijd in de buurt

Oorwerk heeft in totaal 33 vestigingen met gediplomeerde audiciens verspreid over Nederland. In sommige gevallen spreken we van een complex gehoorverlies, waarbij een bezoek aan de audicien noodzakelijk is. Tijdens een bezoek bij Oorwerk doen we een volledig gehooronderzoek om een duidelijk beeld te krijgen van het gehoorverlies. U krijgt direct een hooradvies en kunt direct de nieuwste hoortoestellen ervaren. Na 1 bezoek aan onze audicien kunnen we de rest op afstand voor u regelen, al bent u natuurlijk altijd welkom!

Bekijk onze vestigingen

“Ik test twee nieuwe hoortoestellen, zonder dat ik de deur uit hoef. Mijn audicien begeleidt mij persoonlijk en helpt mij via een app op mijn telefoon.”

– Johanna Hooijmans | 76 jaar

“Ik heb voor het eerst hoortoestellen aangeschaft via Oorwerk. Het traject was buitengewoon persoonlijk terwijl ik zelf gewoon thuis kon blijven.”

– Ingrid van Dullink | 73 jaar

“Reizen is mijn grootste passie. Tijdens mijn reis naar IJsland had ik last van de wind. Met een berichtje via de App had mijn Audicien een mooie windfilter op mijn hoortoestel ingesteld. Makkelijk, snel en overal. Ik wil niet anders meer!

Johan Vaders | 31 jaar


Het gemak van Hoorzorg op afstand

De nieuwste techniek in hoortoestellen maakt het mogelijk om uw hoortoestellen volledig op afstand in te stellen. Een gediplomeerd audicien kan daarmee de hoortoestellen veilig instellen en bijstellen zonder dat u hiervoor naar de winkel hoeft te komen. Dit werkt met een App op uw mobiele telefoon of tablet.

Met de App neemt u ook gemakkelijk en snel contact op met uw Oorwerk audicien voor vragen of een aanpassing aan uw hoortoestellen. Zo heeft u altijd toegang tot de beste hoorzorg, veilig en gemakkelijk, waar u ook bent.

In 6 stappen naar een beter gehoor

Veelgestelde vragen

Wat is hoorzorg op afstand?
Remote fitting

Hoorzorg op afstand wordt binnen de hoorzorg ook remote fitting genoemd. Dit is de nieuwste technologie in de wereld van hoortoestellen. Bij hoorzorg op afstand heeft u eerst een uitgebreid adviesgesprek met uw audicien. Op basis van het gehoorverlies dat bij ons bekend is stellen wij de nieuwste hoortoestellen vooraf voor u in.

Na het adviesgesprek ontvangt u van Oorwerk een pakket met uw nieuwe hoortoestellen en alle benodigdheden voor het afstellen van uw hoortoestellen op afstand. Het volledige proces van hoorzorg op afstand hebben wij verdeeld in zes overzichtelijke stappen. Ook wanneer er tussentijdse afstellingen nodig zijn kunnen wij u snel en gemakkelijk helpen terwijl u thuis bent, of waar ook ter wereld!

Hoorzorg online

Om op afstand hoorzorg te kunnen bieden maken we gebruik van een App op uw mobiele telefoon of tablet. Via de App heeft u contact met uw audicien en kunnen wij de fijnste afstellingen voor u instellen. Het enige dat u nodig heeft is een smartphone. Wij helpen u graag bij de installatie van de applicatie en leggen u uit hoe het werkt.

Hoorzorg op afstand is beschikbaar voor zowel iPhone als Android smartphones.

U heeft nog nooit een hoortoestel gedragen?

Ook wanneer u op dit moment nog geen hoortoestel draagt is hoorzorg op afstand mogelijk. Na het adviesgesprek ontvangt u net als een ervaren hoortoestel-drager uw nieuwe hoortoestellen met alle benodigdheden in een pakket bij u thuis. Tijdens de eerst volgende bel afspraak kunnen wij het hoor-onderzoek op afstand doen. Na het onderzoek stellen wij de hoortoestellen op afstand voor u in, waarna u direct kunt genieten van de mooiste geluiden. Tijdens de volgende afspraken stellen we de hoortoestellen tot de fijnste details voor u af.

Wat zijn de voordelen?

Hoorzorg op afstand heeft een hoop voordelen ten opzichte van een traditioneel bezoek aan de audicien.

Het is gemakkelijk

Met hoorzorg op afstand kunnen wij u altijd en overal helpen. Daarvoor maken we gebruik van een App op uw mobiele telefoon. U kunt met de App gemakkelijk contact opnemen met uw eigen audicien, en hoeft de deur nooit meer uit voor een kleine bijstelling. Zo kunt u bijvoorbeeld de audicien vragen een programma voor u in te stellen die aansluit op uw interesses en levensstijl. Voordat u het weet hebben wij de instellingen op uw hoortoestel aangebracht en kunt u genieten van de geluiden die u belangrijk vindt.

Ook wanneer u afhankelijk bent van anderen voor uw vervoer is hoorzorg op afstand de beste oplossing. U kunt een afspraak op afstand inplannen met uw audicien wanneer u dat wilt, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Meer tijd voor de dingen die u leuk vindt.

Een afspraak met de Audicien op afstand is altijd snel ingepland, en u hoeft de deur er niet voor uit. Denkt u eens aan de tijd die u wint door niet op en neer naar de audicien te hoeven.

Altijd en overal toegang tot de beste hoorzorg.

Niet alleen thuis, maar overal ter wereld kunnen wij u adequaat en gemakkelijk helpen. Of u nu op vakantie bent met uw familie, een weekendje weg bent voor een fietstocht in de natuur. Onze audiciens kunnen u altijd en overal helpen.

 

Is hoorzorg op afstand geschikt voor mij?

Om u op afstand te kunnen helpen met het aanpassen van uw nieuwe hoortoestellen is niet veel nodig. Bent u in het bezit van een smartphone of tablet (iPhone, iPad of Android), en heeft u een internetverbinding zoals bijvoorbeeld 4G op uw mobile telefoon of WiFi in huis, dan heeft u alles dat u nodig heeft om uw hoorzorg op afstand te regelen.

Draagt u nog geen hoortoestellen?

Het kan zijn dat u voor het eerst met hoortoestellen aan de slag gaat. U heeft waarschijnlijk veel vragen over hoe de toestellen werken en zult moeten wennen aan alle nieuwe geluiden die u hoort. Juist in de gewenningsperiode is het fijn om gemakkelijk en snel contact op te kunnen nemen met uw audicien. Iedere ruimte of situatie klinkt anders en juist daarom is hoorzorg op afstand een geschikte keuze voor uw eerste hoortoestellen.

Hulp bij installatie en gebruik van de App.

Geen zorgen! Onze specialisten helpen u tijdens de start met uw nieuwe hoortoestellen op afstand met het installeren van de App op uw smartphone of tablet. Tijdens onze eerste bel-afspraak lopen we de installatie van de App en de koppeling met uw hoortoestellen met u door. U wordt dus stap voor stap begeleid in het proces.

Graag helpen wij u verder

Wij bellen u voor het maken van een afspraak voor een telefonisch adviesgesprek, waarin wij samen kijken welke hooroplossing op afstand het beste bij u past. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op met de gegevens die u hiernaast invult. Tot horens!

    ZO MIST U NOOIT IETS!

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze producten, services en de nieuwste ontwikkelingen.

      Door op aanmelden te klikken gaat u akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven.